Nota prawna

znak

Informacje prawne

 

  1. Wprowadzenie strony internetowej.

Zgodnie z art. 6 Nr prawa 2004-575 21-czerwca 2004 w sprawie zaufania do gospodarki cyfrowej, użytkownicy strony internetowej mogą odnieść się do www.un.org/depts/dgacm/index arabic.htm.Nowa skóraFrancjaa) Określenie różnych podmiotów biorących udział w wykonywaniu i monitorowaniu Konwencji:

a stwórca: zaliczka

Osoba odpowiedzialna za publikację: zaliczka Nowa skóraNamewidok

Wydawca jest osobą fizyczną lub prawną.

Webmaster 653066; zaliczkaNowa skóraNamewidok

Siret do6530684 586 959 00014

Alarm: 884 586 959

Forma prawna: French New prot to marka i symbol firmy promującej s.a.r.l.

Organizator: Ottawa centrum handlowe, Kanada

 

  1. Ogólne warunki korzystania ze strony internetowej i proponowanych usług.

Korzystanie ze strony internetowejNowa skóraFrancjaPoniższe ogólne warunki stosowania są w pełni przyjęte.Warunki korzystania mogą by ć zmieniane lub uzupełniane w dowolnym momencie przez użytkowników strony internetowejNowa skóraFrancjaDlatego proszę konsultować się z nimi regularnie.

Strona jest zwykle dostępna dla użytkowników w dowolnym czasie.Jednakże przerwy wynikające z obsługi technicznej mogą być Nowy protec, FrancjaW oknie dialogowym użytkownik będzie próbował poinformować użytkownika o dacie i czasie wystąpienia z wyprzedzeniem.

stronaNowa skóraFrancjaokresowa aktualizacja Nowy protec, FrancjaStrona: 1Podobnie oświadczenia prawne mogą być zmieniane w każdej chwili, ale użytkownicy muszą zwracać się do nich jak najczęściej, aby je zrozumieć.

 

  1. 110. Opis świadczonych usług.

stronaNowa skóraFrancjaa. Należy podać informacje o wszystkich działaniach przedsiębiorstwa.

Nowy protec, Francja Spróbuj udostępnić go na stronie internetowejNowa skóraFrancjaTak dokładne jak to możliweJednakże nie może by ć pociągnięty do odpowiedzialności za pominięcie, nieścisłość i wady aktualizacji spowodowane przez siebie lub stronę trzecią dostarczającą informacje.

Wszystkie informacje na stronie internetowejwww.neoprotectfranca.frJest to informacja orientacyjna i może ulec zmianie.Ponadto, www.un.org/chinese/aboutun/prinorgs/sc/commites/1373Nowa skóraFrancjaNie jest to wyczerpujące.Sprawozdania te opierają się na zmianach dokonanych od czasu Internetu.

 

  1. 2. Ograniczenie umowy danych technicznych.

Strona korzysta z technologii javascript.

Nie należy ponosić odpowiedzialności za szkody materialne spowodowane korzystaniem z witryn internetowych.Ponadto, użytkownicy strony internetowej obiecują odwiedzić stronę internetową z najnowszymi urządzeniami, wolne od wirusów i aktualizowane z najnowszej generacji przeglądarek

 

  1. 4. Prawa własności intelektualnej i fałszerstwa.

Nowy protec, Francja Posiada prawo własności intelektualnej lub prawo do korzystania ze wszystkich treści na stronie internetowej, w tym tekstu, obrazów, grafiki, znaków, ikon, dźwięków, oprogramowania.

Zakazane jest kopiowanie, wyświetlanie, modyfikowanie, publikowanie lub dostosowywanie całości lub części treści witryny internetowej w jakikolwiek sposób lub w jakikolwiek sposób, chyba że jest ono wcześniej zatwierdzone na piśmie: Nowy protec, Francja.

Wszelkie nieuprawnione wykorzystywanie strony lub jej części będzie uważane za fałszerstwo i będzie ścigane zgodnie z artykułem l.335-2 oraz następującymi artykułami prawa własności intelektualnej.

 

  1. 4. Ograniczenie odpowiedzialności.

Nowy protec, Francja Podczas odwiedzin strony internetowej, bezpośrednie i pośrednie uszkodzenia sprzętu użytkownika nie mogą być pociągnięte do odpowiedzialności.Nowa skóraFrancjaAlbo użyć sprzętu, który nie spełnia specyfikacji określonych w poz. 4, nie spełnia wymagań lub jest niekompatybilny.

Nowy protec, Francja Nie można ponosić odpowiedzialności za szkody pośrednie (takie jak utrata rynku lub utrata możliwości) spowodowane korzystaniem ze strony internetowej.Nowa skóraFrancjaStrona: 1

Użytkownicy mogą korzystać z przestrzeni interaktywnej ("możliwość zadawania pytań w przestrzeni kontaktowej"). Nowy protec, Francja Prawo do usunięcia treści w przestrzeni bez wcześniejszego powiadomienia jest zastrzeżone, ponieważ narusza ono obowiązujące przepisy Francji, w szczególności w odniesieniu do ochrony danych.Jeśli jest jeden, Nowy protec, Francja Możliwość zakwestionowania odpowiedzialności cywilnej i (lub) karnej użytkownika jest również zastrzeżona, zwłaszcza w przypadkach dotyczących informacji rasistowskich, obraźliwych, oszczerczych lub pornograficznych, bez względu na użyte media ("tekst, zdjęcie").

 

  1. Zarządzanie danymi osobowymi

We Francji dane osobowe są chronione prawem nr. 78-87 6 stycznia 1978, nr 2004-801 6 sierpnia 2004, art. l.226-13 kodeksu karnego oraz dyrektywą europejską 24 października 1995.

Podczas korzystania ze strony Strona: 1Nowa skóraFrancjaOkno dialogowe, można szukać: adres strony, do której użytkownik ma dostęp poprzez swoje linki. Strona: 1Nowa skóraFrancjaDostawca dostępu użytkownika, adres protokołu internetowego użytkownika.

W każdym razie Nowy protec, Francja Aby zaspokoić potrzeby niektórych usług świadczonych przez stronę internetową, zbierane są wyłącznie dane osobowe związane z użytkownikami. Strona: 1Nowa skóraFrancjaStrona: 1Użytkownicy dostarczają te informacje świadomie, zwłaszcza gdy sami przekazują informacje.Następnie wyjaśnić użytkownikom strony internetowej Strona: 1Nowa skóraFrancja Czy istnieje obowiązek dostarczenia takich informacji.

Zgodnie z art. 38 i późniejszymi artykułami prawa nr 78-17 szóstego stycznia w sprawie komputerów, archiwów i wolności każdy użytkownik ma prawo do zapytania, poprawiania i sprzeciwu wobec swoich danych osobowych za pomocą pisemnych i podpisanych wniosków,Należy załączyć kopię dokumentu identyfikacyjnego podpisanego przez posiadacza oraz wskazać adres, na który należy wysła ć odpowiedź.

Dane osobowe użytkowników InternetuNowa skóraFrancjaN publikuje, wymienia, przenosi, przenosi lub sprzedaje na dowolnych nośnikach bez wiedzy użytkownika.Jedynie założenie odkupu francuskiego neoprotect i jego prawa pozwala na przekazywanie tak zwanych informacji potencjalnym nabywcom, którzy są zobowiązani do przechowywania i modyfikacji danych dla użytkowników strony internetowej.Nowa skóraFrancja

Strona nie została zgłoszona do CNE, ponieważ nie gromadziła danych osobowych.

Baza danych jest chroniona aktem 1-go lipca 1998, który przekłada dyrektywę 96 / 9 11 marca 1996 w sprawie ochrony prawnej baz danych na prawo.

 

  1. hipertekstowe linki i pliki cookie

stronaNowa skóraFrancjaZawiera linki hipertekstowe do innych stron, które są ustanowione na podstawie zezwolenia nowego prot, Francja.Jednakże nowy protec nie ma możliwości sprawdzenia treści odwiedzanych stron internetowych i nie ponosi za to odpowiedzialności.

Nawigacja polnawww.neoprotectfranca.frMoże spowodować zainstalowanie plików cookie na komputerze użytkownika.Plik cookie jest małym plikiem, który nie pozwala użytkownikom na jego identyfikację, ale rejestruje informacje o nawigacji komputerowej na stronie internetowej.Celem tych danych jest ułatwienie przyszłych zapytań na stronie internetowej i dostarczenie różnych środków zapytania.Odmowa instalacji plików cookie może spowodować niedostępność niektórych usług.Użytkownicy mogą jednak skonfigurować swój komputer tak, aby odmawiał instalacji biscuit przez: pod przeglądarką internetową: zakładka Narzędzia (grafika od góry do prawej) opcja internetowa.Kliknij tajne i wybierz zablokować wszystkie pliki cookie.WalidacjaNa górze okna nawigacji, kliknij przycisk Firebox, a następnie spójrz w karty.Kliknij na zakładkę Prywatność. Ustaw zasady zapisywania: użyj niestandardowych parametrów historii.W końcu go rozwiąż i wyłącz ciastko.Pod Safari: kliknij prawym przyciskiem myszy na wykresie menu (oznaczonym kołami) w przeglądarce.Wybierz ustawienia.Kliknij Pokaż zaawansowane ustawienia. W sekcji Prywatność, kliknij na ustawienia zawartości.W sekcji cookies można zablokować pliki cookies.Pod chromem: kliknij prawym przyciskiem myszy na wykres menu (reprezentowany przez trzy linie poziome) w przeglądarce.Wybierz ustawienia.Kliknij Pokaż zaawansowane ustawienia. W obszarze prywatności, kliknij preferencje. W zakładce prywatności, możesz zablokować pliki cookie.

 

  1. A. Prawo właściwe i przyznanie jurysdykcji

Wszelkie spory związane z korzystaniem ze strony internetowejwww.neoprotectfranca.frZarządza nim prawo francuskie.Właściwemu sądowi w Paryżu przyznano wyłączną jurysdykcję.

 

  1. Odpowiednie główne prawa.

Ustawa nr 78-17 szóstego stycznia 1978, zmieniona przez ustawę nr 2004-801 szóstego sierpnia 2004 w sprawie komputerów, archiwów i wolności.

Numer prawa 2004-575 21-czerwca 2004 w sprawie zaufania do gospodarki cyfrowej.

 

  1. słownik

Użytkownicy: użytkownicy Internetu, którzy korzystają z powyższych stron internetowych.

Dane osobowe: "dane umożliwiające bezpośrednią lub pośrednią identyfikację w jakiejkolwiek formie osób fizycznych, do których się stosują" (art. 4 Aktu nr 78-17 pkt 78-16 stycznia 1978).

 

list kredytowy

 

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Kontynuując wizytę na tej stronie, akceptujesz użycie plików cookie w celu zaoferowania lepszej obsługi. Aby uzyskać więcej informacji i ustawić ciasteczka: kliknij tutaj Polityka prywatności
You have successfully subscribed!